Një shigjetë është një simbol grafik, që përdoret për të treguar drejtimin ose prirjen e shprehur. Shigjetat janë simbole të zakonshme në jetën tonë të përditshme, të tilla si lart⬆, poshtë⬇, etj.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ↩️ shigjetë. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.