funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

Në këtë nën-kategori, jo vetëm që kanë shenja pikësimi si pikëçuditje dhe pikëpyetje, por gjithashtu kanë simbole të tjera që nuk janë të lehta për tu klasifikuar, siç janë markat tregtare, etiketat e emrave dhe kryqëzimet e rrethit. Nëse nuk mund ta gjeni simbolin që dëshironi, mund të provoni këtu.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ☑️ tjetri-simbol. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.