Flamuri përdoret si një simbol, një pajisje sinjalizimi ose për zbukurim. Ka disa flamuj të zakonshëm në këtë nën-kategori, siç janë flamuri i bardhë, flamuri i ylberit, flamuri i piratëve, etj.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🚩 Flamur Simbolik. I përket kategorisë kryesore 🏁 Flamuj. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.