Flamuri kombëtar është një flamur që përfaqëson dhe simbolizon një komb të caktuar. Zakonisht është krijuar me kuptime specifike për ngjyrat dhe simbolet e tij. Ka 258 flamuj në këtë nën-kategori.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🇬🇧 Flamur Shteti dhe Rajoni. I përket kategorisë kryesore 🏁 Flamuj. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.

🇬🇧Flamur Shteti dhe Rajoni258