Në këtë nën-kategori, ka 3 lloje flamujsh, secili prej tyre qëndron për Anglinë, Skocinë dhe Uellsin.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 nënndarje-flamur. I përket kategorisë kryesore 🏁 Flamujt. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.