😂 (face with tears of joy) Tag Cloud - emojiall.com

Kjo faqe përmblodhi renë e etiketave të të gjitha emoji-ve. Ana e majtë e listës më poshtë janë emoji dhe ana e djathtë e listës janë etiketat që korrespondojnë me secilin emoji. Klikoni "Më shumë" në faqen e detajeve.
Emoji Tag Cloud është rezultat i përpunimit të teksteve reale përmes algoritmit të makinës. Ne analizuam tweet-et nga viti 2018.01 deri në 2021.11 dhe nxjerrim etiketat nga tweet-et që përmbajnë emoji. Më pas ne përdorim statistika dhe algoritme për të zgjedhur tekstet që janë shumë të rëndësishme për një emoji të veçantë dhe për të dalluar gjuhën. Emoji Tag Cloud mund t'ju lejojë të zbuloni kuptimin e prejardhur dhe përdorimin e një emoji të veçantë, madje mund të shikoni ngjarjet aktuale, temat ose të famshëm të lidhur me të. Për më shumë detaje: Emoji Tag Cloud
Kjo analizë është nga analiza gjuhësore dhe mësimi i makinerive të mostrave publike prej 812 milionë cicërimash, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni .


Lidhje të ngjashme

Emoji Etiketë Listë

Emoji Etiketë(Fjalët) Lidhje
😀 fytyrë e zgërdheshur respond, download, pal, haha, amie... Akoma
😃 fytyrë e qeshur me gojën e hapur smiles, assignment, joy, haha, ha... Akoma
😄 fytyrë me gojë të hapur dhe sy të qeshur haha, smiling, laugh, smiles, cat... Akoma
😁 fytyrë e zgërdheshur me sy të qeshur cleaner, ultrasonic, confident, teeth, gum... Akoma
😆 fytyrë e qeshur me sy të mbyllur fort laugh, haha, reaction, hilarious, laughing... Akoma
😅 fytyrë e qeshur me djersë të ftohta haha, forgot, whew, kinda, hahaha... Akoma
🤣 rrokullisje në dysheme nga e qeshura laughing, laugh, hilarious, lmfao, funniest... Akoma
😂 fytyrë me lot gëzimi laughing, laugh, crying, hilarious, funniest... Akoma
🙂 fytyrë pak e qeshur amie, bookmark, download, glad, worry... Akoma
🙃 fytyrë përmbys forgot, anxiety, woke, broke, hurt... Akoma
😉 fytyrë që shkel syrin linkte, wink, film, worry, naughty... Akoma
😊 fytyrë e qeshur me sy të qeshur po, wishing, glad, happiness, wishes... Akoma
😇 fytyrë e qeshur me aureolë evermore, angel, nude, heaven, angels... Akoma
🥰 fytyrë e qeshur me 3 zemra boyfriend, cutest, aww, awww, adorable... Akoma
😍 fytyrë e qeshur me sytë në formë zemre gorgeous, handsome, stunning, anna, adorable... Akoma
🤩 fytyrë e magjepsur sooo, claiming, anna, touch, leverage... Akoma
😘 fytyrë që jep një puthje babe, kiss, boo, kisses, goodnight... Akoma
😗 fytyrë që puth kiss, ily, moots, pout, kinda... Akoma
☺ fytyrë e qeshur po, taehyung, jimin, nudes, aww... Akoma
😚 fytyrë që puth me sytë e mbyllur kiss, spelled, soooooo, watches, secrets... Akoma
😙 fytyrë që puth me sy të qeshur kiss, dearest, nevyana, goodnight, tae... Akoma
🥲 fytyrë e qeshur me lot crying, pain, hurt, tears, hurts... Akoma
😋 fytyrë duke shijuar ushqime të shijshme yummy, delicious, chudai, breakfast, nude... Akoma
😛 fytyrë me gjuhën jashtë tongue, suck, co*k, lick, hor*y... Akoma
😜 fytyrë me gjuhën jashtë dhe syrin e shkelur hor*y, co*k, naughty, naked, nude... Akoma
🤪 fytyrë e "çmendur" drunk, suck, haha, lit, hor*y... Akoma
😝 fytyrë me gjuhën jashtë dhe sytë të mbyllur haha, suck, co*k, hahaha, mouth... Akoma
🤑 fytyrë me gjuhë si para fn, voicemod, creators, leverage, primexbt... Akoma
🤗 fytyrë që përqafon hugs, hug, wishing, wishes, toy... Akoma
🤭 fytyrë me dorën mbi gojë oops, sehun, charge, haha, hehe... Akoma
🤫 fytyrë që bën "shtttt!" secret, quiet, shhh, shhhh, silence... Akoma
🤔 fytyrë që mendohet hmm, hmmm, question, wondering, virus... Akoma
🤐 fytyrë me gojën e kyçur shut, quiet, mouth, silence, speak... Akoma
🤨 fytyrë me vetull të ngritur tf, wtf, weird, huh, confused... Akoma
😐 fytyrë neutrale wtf, tf, bored, weird, bruh... Akoma
😑 fytyrë pa shprehje bored, asleep, ugh, wtf, tf... Akoma
😶 fytyrë pa gojë speechless, mgwv, weird, forgot, kinda... Akoma
😏 fytyrë e vetëkënaqur kiss, corner, stolen, co*k, hor*y... Akoma
😒 fytyrë e pakënaqur tf, smh, annoying, wtf, tired... Akoma
🙄 fytyrë me sytë që rrotullohen annoying, stupid, ugh, tf, smh... Akoma
😬 fytyrë e ngërdheshur yikes, oops, nervous, oof, cringe... Akoma
🤥 fytyrë mashtrimi liar, lying, lied, lies, lie... Akoma
😌 fytyrë e lehtësuar taste, glad, boyfriend, goodnight, feels... Akoma
😔 fytyrë e menduar wyd, rip, missing, pain, hurt... Akoma
😪 fytyrë e përgjumur tired, rip, smh, losing, pain... Akoma
🤤 fytyrë jargëse co*k, hole, suck, mouth, craving... Akoma
😴 fytyrë në gjumë goodnight, sleepy, nap, dreams, sleeping... Akoma
😷 fytyrë me maskë mjekësore masks, sick, wearing, nasty, disgusting... Akoma
🤒 fytyrë me termometër sick, fever, flu, mgwv, temperature... Akoma
🤕 fytyrë me fashë në kokë headache, ouch, hurt, injury, sick... Akoma
🤢 fytyrë neverie disgusting, sick, nasty, gross, ew... Akoma
🤮 fytyrë që vjell disgusting, sick, gross, nasty, ewww... Akoma
🤧 fytyrë me teshtitje crying, jungkook, soft, jimin, cutest... Akoma
🥵 fytyrëkuq co*k, hor*y, hole, whew, hottest... Akoma
🥶 fytyrë e ngrirë freezing, ice, warm, weather, coldest... Akoma
🥴 fytyrë e mjegulluar drunk, weird, bitch*s, nasty, tf... Akoma
😵 fytyrë e trullosur drunk, dizzy, mgwv, reaction, arsenal... Akoma
🤯 kokë që shpërthen insane, ronaldo, blown, cristiano, unreal... Akoma
🤠 fytyrë me kapele lopari cowboy, howdy, sheriff, yeehaw, yee... Akoma
🥳 fytyrë festive renewal, prizes, bday, key, monthly... Akoma
🥸 fytyrë e maskuar disguised, asf, ha, awake, weird Akoma
😎 fytyrë e qeshur me syze dielli thalapathy, cdp, thala, india, mass... Akoma
🤓 fytyrë peshkopi glasses, nerd, reading, smart, nerds... Akoma
🧐 fytyrë me monokël hmmm, hmm, fit, question, curious... Akoma
😕 fytyrë e hutuar nap, relationship, hurt, weird, sucks... Akoma
😟 fytyrë e shqetësuar scared, worried, wtf, scary, mgwv... Akoma
🙁 fytyrë pak e vrenjtur mgwv, poor, missing, missed, hurt... Akoma
☹ fytyrë e vrenjtur missing, shame, poor, ko, hug... Akoma
😮 fytyrë me gojën e hapur whoa, kid, holy, woah, shocked... Akoma
😯 fytyrë e heshtur jackson, woah, happening, mgwv, surprise... Akoma
😲 fytyrë e çuditur toy, ohh, size, woah, shocked... Akoma
😳 fytyrë e skuqur secret, secretly, score, crush, wtf... Akoma
🥺 fytyrë qaramane cutest, yoongi, jungkook, precious, jimin... Akoma
😦 fytyrë e vrenjtur me gojë të hapur elise, mgwv, an*l, woah, wtf... Akoma
😧 fytyrë në ankth mgwv, woah, scary, wtf, changed... Akoma
😨 fytyrë e frikësuar scary, scared, wtf, woah, messi... Akoma
😰 fytyrë me gojën e hapur dhe djersë të ftohta scared, scary, nervous, whew, mgwv... Akoma
😥 fytyrë e zhgënjyer por e lehtësuar rip, poor, crying, heartbreaking, pain... Akoma
😢 fytyrë që qan crying, rip, tears, missing, heartbreaking... Akoma
😭 fytyrë që qan me zë crying, wtf, tears, jimin, laughing... Akoma
😱 fytyrë duke ulëritur nga frika hidden, twin, holy, scary, unbelievable... Akoma
😖 fytyrë e turbulluar cringe, tired, painful, stomach, scared... Akoma
😣 fytyrë këmbëngulëse pain, ugh, hurts, worst, sick... Akoma
😞 fytyrë e zhgënjyer missing, hurt, rip, spaniel, facebook... Akoma
😓 fytyrë me djersë të ftohta tired, missing, rip, pain, hurt... Akoma
😩 fytyrë e rraskapitur ugh, daughter, tf, tired, af... Akoma
😫 fytyrë e lodhur ugh, pray, tired, af, posture... Akoma
🥱 fytyrë e mërzitur boring, tired, sleepy, bored, bitch*s... Akoma
😤 fytyrë me tym nga hunda smh, angry, tf, pissed, dare... Akoma
😡 fytyrë me buzë të varura bark, angry, disgusting, wtf, shame... Akoma
😠 fytyrë e zemëruar angry, disgusting, shame, wtf, hobi... Akoma
🤬 fytyrë me simbole në gojë bark, wtf, disgusting, illegals, woof... Akoma
😈 fytyrë e qeshur me brirë co*k, naughty, hor*y, hole, suck... Akoma
👿 djall evil, devil, cky, ys, demon... Akoma
💀 kafkë bruh, lmfao, tf, lmaooo, lmaoo... Akoma
☠ kafkë me kocka të kryqëzuara pirates, pirate, death, poison, orlando... Akoma
💩 kakë bull, poop, pile, poo, bot... Akoma
🤡 fytyrë gaztori clown, clowns, circus, clowning, clownery... Akoma
👹 ogër evil, devil, monster, demon, bot... Akoma
👺 goblin horror, evil, devil, demon, monster... Akoma
👻 fantazmë snapchat, ghost, snap, spooky, scary... Akoma
👽 alien alien, aliens, multistagecorre, ufo, space... Akoma
👾 përbindësh alien twitch, alien, purple, aliens, arcade... Akoma
🤖 fytyrë roboti robot, robots, bot, airdrop, reddit... Akoma
😺 fytyrë maceje e qeshur me gojën e hapur cat, cats, kitty, meow, sexexposed... Akoma
😸 fytyrë maceje me sy të qeshur cat, meow, cats, kitty, kitten... Akoma
😹 fytyrë maceje me lot gëzimi cat, cats, laugh, oo, lmfao... Akoma
😻 fytyrë maceje me sy në formë zemre cat, kitty, cats, meow, kitten... Akoma
😼 fytyrë maceje me buzëqeshje të sforcuar cat, sexc, cats, kitty, nude... Akoma
😽 fytyrë maceje që puth me sy të mbyllur pussycats, ily, cat, meow, kitty... Akoma
🙀 fytyrë maceje e rraskapitur cat, cats, vids, kitty, meow... Akoma
😿 fytyrë maceje që qan cat, kitty, plz, dumped, sharing... Akoma
😾 fytyrë maceje me buzë të varura cat, meow, dare, cats, kitten... Akoma
🙈 mos shiko gjëra të këqija shy, kissed, haha, nude, screw... Akoma
🙉 mos dëgjo fjalët e këqija monkey, ears, evil, deaf, sound... Akoma
🙊 mos fol gjëra të këqija oops, bark, woof, ruff, monkey... Akoma
💋 shenja e puthjes kiss, lips, kisses, an*l, goodgirlsdoanal... Akoma
💌 letër dashurie gcash, mbf, promote, premium, avail... Akoma
💘 zemër me shigjetë ily, pet, jungkook, cutest, promoted... Akoma
💝 zemër me fjongo discount, shipping, coupon, wise, ily... Akoma
💖 zemër që shkëlqen ily, pink, precious, gorgeous, uwu... Akoma
💗 zemër që rritet velvet, ily, pink, blackpink, ilysm... Akoma
💓 zemër që rreh ily, vibrator, uwu, pink, youuu... Akoma
💞 zemra që rrotullohen ily, courtesy, goodnight, cutest, uwu... Akoma
💕 dy zemra ily, pink, cutest, precious, adorable... Akoma
💟 dekorim me zemër datingservice, hor*y, passion, brandi, an*l... Akoma
❣ zbukurim i trashë me pikëçuditje me zemër weverse, sehun, replies, anna, chanyeol... Akoma
💔 zemër e thyer heartbreaking, rip, broken, pain, hurts... Akoma
❤ zemër e kuqe loved, thankyou, ily, anna, sending... Akoma
🧡 zemër ngjyrë portokalli shopee, orange, woodz, moodz, seungyoun... Akoma
💛 zemër e verdhë yellow, velvet, seulgi, sunshine, kai... Akoma
💚 zemër jeshile nctzen, meeting, ahgases, logo, ahgase... Akoma
💙 zemër blu velvet, nipsey, wendy, logo, chelsea... Akoma
💜 zemër ngjyrë vjollcë purple, armys, taehyung, jin, jimin... Akoma
🤎 zemër në ngjyrë kafe brown, chocolate, skin, dad, owned... Akoma
🖤 zemër e zezë perthsaint, blackpink, perth, blinks, ariana... Akoma
🤍 zemër e bardhë ily, angel, bright, sw, buyers... Akoma
💯 njëqind pikë agree, cp, boosted, ion, loyalty... Akoma
💢 simboli i zemërimit sinb, dating, babes, hor*y, vcs... Akoma
💥 përplasje boom, cdp, mass, speed, thalapathy... Akoma
💫 i trullosur stars, gcash, magic, mins, cam... Akoma
💦 pika djerse wet, co*k, busty, hor*y, stepmom... Akoma
💨 i vrullshëm unlock, smoke, fart, extreme, smoking... Akoma
🕳 vrimë hole, holes, raw, rabbit, dicks... Akoma
💣 bombë bomb, boom, boomtastic, bombs, jungkook... Akoma
💬 flluskë e të folurit gaming, rtx, pc, pep, jongin... Akoma
🗨 flluskë e të folurit majtas ladies, chats, nude, dating, site... Akoma
🗯 flluskë zemërimi djathtas kiss, attorney, ace, form, commercial... Akoma
💭 flluskë mendimi opinion, dreams, dreaming, thinkin, chat... Akoma
💤 zzz goodnight, sleepy, dreams, sleeping, nap... Akoma
👋 dorë që tundet bye, goodbye, courtesy, waving, slap... Akoma
🤚 dorë e ngritur nga ana e kurrizit raise, mew, bye, gulf, slap... Akoma
🖐 dorë e ngritur me gishtat të hapur raise, bye, agree, blocks, thumbs... Akoma
✋ dorë e ngritur raise, graham, lindsey, donald, agree... Akoma
🖖 përshëndetja e vulkanit trek, floridian, prosper, sunset, spock... Akoma
👌 «ok» me dorë painless, efficient, product, size, cdp... Akoma
🤏 dorështrënguar tiny, shining, funk, babie, mew... Akoma
✌ dora e fitores fighting, bye, goodnight, download, bowmasters... Akoma
🤞 gishta të kryqëzuar crossed, fingers, hoping, gl, awp... Akoma
🤟 gjesti "të dua" fancy, gang, ima, mass, speed... Akoma
🤘 shenja e brirëve thalaivar, cdp, superstar, metal, mass... Akoma
🤙 dorë me shenjën “më telefono” mass, anna, cults, rebels, ki... Akoma
👈 gishti tregues që tregon majtas euroboys, exicting, twink, helixstudios, tiles... Akoma
👉 gisht tregues i drejtuar djathtas actives, issues, note, euroboys, register... Akoma
👆 gisht tregues i drejtuar lart anime, boop, pays, mamelodi, sundowns... Akoma
🖕 gishti i mesit finger, middle, loser, findom, haters... Akoma
👇 gisht tregues i drejtuar poshtë howdy, sheriff, truth, report, democrats... Akoma
☝ gisht tregues që tregon lart allah, agree, saint, msg, amen... Akoma
👍 gishti i madh lart mate, agree, painless, cheers, product... Akoma
👎 gishti i madh poshtë nope, thumbs, shame, boo, worst... Akoma
✊ grusht i ngritur respect, lives, target, fighting, jai... Akoma
👊 grusht që vjen reds, mate, patriots, fighting, punch... Akoma
🤛 grusht i majtë në anën e përparme fist, patriots, punch, bump, fists... Akoma
🤜 grusht i djathtë në anën e përparme write, fist, patriots, punch, fisting... Akoma
👏 duar që duartrokasin brilliant, bravo, surpassed, deserved, winning... Akoma
🙌 njeri që ngre duart amen, boss, takes, incredible, jesus... Akoma
👐 duar të hapura wash, saves, spread, rice, clean... Akoma
🤲 pëllëmbë të bashkuara allah, pocket, dry, amin, finger... Akoma
🤝 shtrëngim duarsh stans, bookmark, pal, download, respect... Akoma
🙏 duar të mbledhura amen, pray, prayers, praying, blessings... Akoma
✍ dorë që shkruan signed, signing, delighted, contract, writing... Akoma
💅 manikyr nails, nail, periodt, findom, taste... Akoma
🤳 foto vetjake selfie, gaming, rtx, pc, monitor... Akoma
💪 muskuli dykrerësh i mbledhur fighting, workout, gym, strength, stronger... Akoma
🦾 krah mekanik workout, gang, dawg, gym, abs... Akoma
🦿 këmbë mekanike prosthetic, leg, legs Akoma
🦵 këmbë legs, leg, kick, kicking, knee... Akoma
🦶 shputë feet, foot, soles, toes, findom... Akoma
👂 vesh ears, ear, listening, hearing, sound... Akoma
🦻 vesh me aparat dëgjimi deaf, listening, hearing Akoma
👃 hundë nose, glasses, chadh, naina, depict... Akoma
🧠 tru brain, brains, revisit, library, mental... Akoma
🫀 zemër organs Akoma
🫁 mushkëri lungs, lung Akoma
🦷 dhëmb teeth, tooth, dentist, dental, brush... Akoma
🦴 eshtër bone, bones, drawn, skeleton, pup... Akoma
👀 sytë peek, dropping, eye, mgwv, sneak... Akoma
👁 sy eye, visits, nose, prostitutek, rapist... Akoma
👅 gjuhë lick, tongue, notificat, mgwv, suck... Akoma
👄 gojë lips, mouth, glasses, deeper, lipstick... Akoma

Faqet