Gjuha: Top 5

Zgjero: Të dhëna dhe shpërndarje të hollësishme
Gjuha # 1 # 2 # 3 # 4 # 5 # 1-100
0 Të gjitha 🤍 🫶 🫠 🥰 🫡 ...
1 Kineze e thjeshtuar 🦌 🫰 🪵 🔞 ...
2 Turqisht 🪬 🫶 ❤‍🩹 🗿 📍 ...
3 Persiane 🦋 🥲 🤌 🩶 🗿 ...
4 Portugeze, Ndërkombëtare ❤️‍🩹 🪬 🩵 ...
5 Spanjisht 🫂 🫶🏻 🩵 🫣 🪬 ...
6 Polonisht 🫶 🩷 🫠 🤍 🙈 ...
7 Vietnameze 🤍 🫂 🥹 🤌 🫵 ...
8 Koreane 🥹 🎄 🔥 🫶 💙 ...
9 Anglisht 🪬 🥀 🩵 🫣 🫰 ...
10 Kineze Tradicionale 🫡 📍 🫰 🫶 🥰 ...
11 Rusisht 🫡 🥰 ❤️‍🩹 🫶🏻 🫠 ...
12 Arabe 🥺 🤍 🫂 🫰 💙 ...
13 Tajlandez 🫶🏻 🙏 🫵🏻 🩵 🤍 ...
14 Japonisht 🥹 🤌 🥰 🫨 ...
15 Indoneziane 🇵🇸 🫶 🗿 🩶 🗣 ...
16 Frengjisht 🫠 😌 🫡 🩵 🫶 ...
17 Hindisht 😍 🤞 😘 🙃 🧿 ...
18 Italisht 🤍 🩵 🩷 💖 🩶 ...
19 Gjermanisht 🫶 😵‍💫 🤗 ...
20 Çekisht 🤍 🙃 🥰 🙏 💜 ...
21 Hungarisht 🤍 🥰 🎅 💜 🩷 ...
22 Rumanisht 🤍 💙 🥰 🤗 ...
23 Hollandeze 🤍 🫶 🩷 🤗 🫣 ...
24 Ukrahinase 🤍 🫡 💘 ❤️‍🩹 🙏 ...
25 Greqisht 🤍 💙 🥰 💜 🩷 ...
26 Sërbisht 🥰 💙 🤍 💚 🙃 ...
27 Kroate 🥰 🤍 💜 💙 ...
28 Sllovake 🫶🏻 🤍 💙 🥰 🎄 ...
29 Bengalisht 🙂 🙃 🖕 🙄 🫰 ...
30 Hebraike 💙 🤍 💜 🙌 🙃 ...
31 Malajzisht 🗿 🥰 ❤️‍🩹 🤞 🙃 ...
32 Azerbaixhani 🤍 💙 🖤 💜 ...
33 Finlandeze 🔥 🤩 🫠 💙 🇫🇮 ...
34 Bullgarisht 🤍 💙 💜 🫶 🖤 ...
35 Gjeorgjisht 🤍 😍 💛 💙 💜 ...
36 Filipinase 🤍 🥺 🇮🇸 🚷 🖤 ...
37 Shqip 🤍 😊 🍂 🥰 💙 ...
38 Suedisht 👍 🥰 💠 😪 🧑 ...
39 Daneze 👷🏿 👩🏼‍🌾 🧑🏼‍🚒 🙌🏽 🫱🏿‍🫲🏾 ...
40 Sllovene 🥰 🛻 🤗 😍 ...
41 Norvegjeze Bokmål 🛻 🤶🏿 🏌🏼 🐃 🏇🏿 ...
42 Kazak 🤍 🐮 🖕 🖕🏼 🦄 ...
43 Lituaniane 🖤 🤍 🍀 👍 🐻‍❄ ...
44 Letonisht 👇 🤓 🐻‍❄ 🇱🇻 👇🏼 ...
45 Burmanisht 🇵🇭 🇲🇾 🥀 🇱🇦 🤎 ...
46 Estonisht 👩🏿‍🔬 😡 😔 🥹 🚕 ...
47 Bosnjake 👰🏻 😸 🎲 🥂 ...