✖︎Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

✖︎ (shenja x e shumëzimit e trashë) Tabela e Trendit - emojiall.com
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje
Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-16 18:05:44 UTC
✖︎dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka rënë gradualisht dhe më pas është ulur.Në 2020 dhe 2022, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.