🆓Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🆓 (butoni «FREE») Tabela e Trendit - emojiall.com
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje
Diapazoni i datës: 2018-05-27 - 2023-05-21
Koha e azhurnimit: 2023-05-25 17:28:03 UTC
🆓dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka vazhduar të rritet.Në 2019 dhe 2021, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.Në vitin 2020, trendi i shkallës së popullaritetit të tij filloi të rritet.