🇦🇪Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇦🇪 (flamur: Emiratet e Bashkuara Arabe) Tabela e Trendit - emojiall.com
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje
Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-17 17:28:13 UTC
🇦🇪dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rritje të valëzuar.Në 2019 dhe 2020, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.