🇯🇵Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇯🇵 (flamur: Japoni) Tabela e Trendit - emojiall.com
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje
Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-17 17:39:47 UTC
🇯🇵dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji është ulur, por kohët e fundit ka filluar të rritet.Në 2017 dhe 2018, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.