🇷🇺Vlerësimi i popullaritetit me kalimin e kohës

🇷🇺 (flamur: Rusi) Tabela e Trendit - emojiall.com
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje
Diapazoni i datës: 2018-03-18 - 2023-03-12
Koha e azhurnimit: 2023-03-17 17:47:35 UTC
🇷🇺dhe në pesë vitet e fundit, popullariteti i këtij emoji ka treguar një rritje në formë U-je.Në vitin 2022-02 Dhe 2022-03, popullariteti i tij tregoi rritjen më të madhe.Në 2018 dhe 2019, trendi i popullaritetit të tij konvergojnë.

🇷🇺 Tabela e Trendit

Nyja e kohësIndeksi i interesitRritet
2022-02 100 254.61%
2022-03 63 -5.26%