Kjo është një listë e Emoji, fusha e llojit të së cilës është Emoji themelor, duke përfshirë simbolin Emoji, emrin e shkurtër dhe pikën e kodit.Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Fusha e tipit

Simbol Emoji Codepoint
©️ të drejtat e autorit 00A9 FE0F
®️ i regjistruar 00AE FE0F
‼️ dy pikëçuditje 203C FE0F
⁉️ shenja e pikëpyetjes dhe pikëçuditjes 2049 FE0F
™️ markë tregtare 2122 FE0F
ℹ️ informacion 2139 FE0F
↔️ shigjetë majtas-djathtas 2194 FE0F
↕️ shigjeta lart-poshtë 2195 FE0F
↖️ shigjeta lart-majtas 2196 FE0F
↗️ shigjeta lart-djathtas 2197 FE0F
↘️ shigjetë poshtë djathtas 2198 FE0F
↙️ shigjetë poshtë majtas 2199 FE0F
↩️ shigjetë djathtas e përkulur majtas 21A9 FE0F
↪️ shigjeta majtas me hark djathtas 21AA FE0F
⌚ orë 231A
⌛ orë me rërë 231B
⌨️ tastierë 2328 FE0F
⏏️ butoni i nxjerrjes 23CF FE0F
⏩ butoni përpara shpejt 23E9
⏪ butoni i kthimit shpejt 23EA
⏫ butoni lart shpejt 23EB
⏬ butoni poshtë shpejt 23EC
⏭️ butoni i këngës tjetër 23ED FE0F
⏮️ butoni i këngës së fundit 23EE FE0F
⏯️ butoni i luajtjes ose pauzës 23EF FE0F
⏰ orë me zile 23F0
⏱️ kronometër 23F1 FE0F
⏲️ kohëmatës 23F2 FE0F
⏳ orë me rërë që rrjedh 23F3
⏸️ butoni i pauzës 23F8 FE0F
⏹️ butoni i ndalimit 23F9 FE0F
⏺️ butoni i regjistrimit 23FA FE0F
Ⓜ️ «M» e rrethuar 24C2 FE0F
▪️ katror i vogël i zi 25AA FE0F
▫️ katror i vogël i bardhë 25AB FE0F
▶️ butoni i luajtjes 25B6 FE0F
◀️ butoni i kthimit prapa 25C0 FE0F
◻️ katror mesatar i bardhë 25FB FE0F
◼️ katror mesatar i zi 25FC FE0F
◽ katror mesatarisht i vogël i bardhë 25FD
◾ katror mesatarisht i vogël i zi 25FE
☀️ diell 2600 FE0F
☁️ re 2601 FE0F
☂️ çadër 2602 FE0F
☃️ njeri prej bore 2603 FE0F
☄️ kometë 2604 FE0F
☎️ telefon 260E FE0F
☑️ kutia e votimit me shenjën e zgjedhjes 2611 FE0F
☔ çadër me pika shiu 2614
☕ pije e nxehtë 2615
☘️ tërfil 2618 FE0F
☝️ gisht tregues që tregon lart 261D FE0F
☠️ kafkë me kocka të kryqëzuara 2620 FE0F
☢️ rrezik radioaktiv 2622 FE0F
☣️ rrezik biologjik 2623 FE0F
☦️ kryq ortodoks 2626 FE0F
☪️ yll dhe gjysmëhënë 262A FE0F
☮️ simboli i paqes 262E FE0F
☯️ jin jang 262F FE0F
☸️ rrota e darmës 2638 FE0F
☹️ fytyrë e vrenjtur 2639 FE0F
☺️ fytyrë e qeshur 263A FE0F
♀️ shenja femër 2640 FE0F
♂️ shenja mashkull 2642 FE0F
♈ dashi 2648
♉ demi 2649
♊ binjakët 264A
♋ gaforrja 264B
♌ luani 264C
♍ virgjëresha 264D
♎ peshorja 264E
♏ akrepi 264F
♐ shigjetari 2650
♑ bricjapi 2651
♒ ujori 2652
♓ peshqit 2653
♟️ gur shahu 265F FE0F
♠️ figurë maç 2660 FE0F
♣️ figura spathi 2663 FE0F
♥️ figurë kupë 2665 FE0F
♦️ figurë karo 2666 FE0F
♨️ llixhë 2668 FE0F
♻️ simboli i riciklimit 267B FE0F
♾️ pafundësi 267E FE0F
♿ karrocë me rrota 267F
⚒️ çekiç dhe kazmë 2692 FE0F
⚓ spirancë 2693
⚔️ shpata të kryqëzuara 2694 FE0F
⚕️ simboli mjekësor 2695 FE0F
⚖️ peshore 2696 FE0F
⚗️ lambik 2697 FE0F
⚙️ ingranazh 2699 FE0F
⚛️ simboli i atomit 269B FE0F
⚜️ shpatore 269C FE0F
⚠️ kujdes 26A0 FE0F
⚡ tension i lartë 26A1
⚧️ simboli për transgjinorë 26A7 FE0F
⚪ rreth i bardhë 26AA
⚫ rreth i zi 26AB
⚰️ arkivol 26B0 FE0F

Faqet