Versioni i Unicode 11.0 u lëshua më 5 qershor 2018. Në këtë version, grupi emoji më në fund merr sinkronizim me standardin Unicode dhe ka të njëjtin numër versioni. Unicode 11.0 përmban simbolet Emoji më poshtë👇:
Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni i unikodeve


Emoji:mango


Emoji:lamë


Emoji:rakun


Emoji:qeros


Emoji:ADN


Emoji:abak


Emoji:fije


Emoji:fill


Emoji:sapun