Versioni Unicode 13.0 u lëshua në 10 Mars 2020. Ai kodonte rreth 143,859 karaktere i cili përmban simbolin dhe flamurin transgjinor, organet njerëzore si mushkëritë, zemrën dhe disa emoji qesharake si çaji flluskë dhe ninja. Unicode 13.0 përmban simbolet Emoji më poshtë👇:
Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni i unikodeve