Versioni Unicode 14.0 u lëshua në 14 Shtator 2021. Ekziston një lëshim i emoji -ve të rinj si fytyra me sy që shikon, fytyra e shkrirë, duart e zemrës, buza kafshuese, personi/burri shtatzënë, etj. Shpresojmë se mund t'i përdorim këto emoji në fund të vitit 2021, ose ndoshta në vitin 2022. Unicode 14.0 përmban Emoji simbolet më poshtë:
Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni i unikodeve


Emoji:xhuxh


Emoji:grafi


Emoji:koral


Emoji:kanë