Versioni Unicode 5.2 u lëshua më 1 tetor 2009. charactersshtë personazhet e parë të Unicode të destinuar shprehimisht si emoji, dhe shumica e këtyre karaktereve vijnë drejtpërdrejt nga karaktere emoji të përdorura nga transportuesit japonezë të celularëve. Unicode 5.2 përmban simbolet më poshtë👇:
Klikimi në lidhjen Emoji dhe emrin e shkurtër mund të hapë faqen e prezantimit të emoji, të shikojë informacione të tilla si përshkrimi dhe shembulli, dhe gjithashtu mund të kopjoni emoji me një klik për ta ngjitur diku tjetër. Klikimi në lidhjen e pikës së kodit për të parë faqen e informacionit Unicode të Emoji, duke përfshirë imazhe me rezolucion të lartë dhe fotografi vektoriale të siguruara nga shitës të shumtë.Udhëzues Përdorues: Isfarë është Versioni i unikodeve


Emoji:shi


Emoji:kazmë


Emoji:kishë


Emoji:kala


Emoji:mal


Emoji:traget


Emoji:skiator


Emoji:tendë