2022.12

2022.11

2022.10

2022.09

2022.08

 • Përmirësoni inteligjencën e Përkthyesit Emoji

2022.07

2022.06

 • Shtoni algoritmin NLP (Natural Language Processing) në funksionin e kërkimit të avancuar

2022.05

 • Shto faqen e re të listës së versioneve të Emoji dhe versioneve Unicode

2022.04

 • Nis zyrtarisht funksionin Emoji Translator
 • Përmirësoni dhe ridizajnoni faqen kryesore të emojiall.com

2022.03

 • Përmirësoni faqen e kopjimit të Emoji dhe funksionet e lidhura me të
 • Hapni faqen Emoji Art

2022.02

2022.01

2021.12

2021.11

2021.10

2021.07

 • Përditësoni përmbajtjen e faqes në internet në shumë gjuhë

2021.06

 • Optimizo dhe përditëso blogun e emoji

2021.05

2021.04

 • Rendisni një tabelë tendencash për çdo emoji
 • Përditësoni blogun e vjetër, shtoni përmbajtje origjinale dhe të reja

2021.03

2021.02

 • Hapni tabelën drejtuese të Emoji . Faqja jonë e internetit ka më shumë se një duzinë llojesh të renditjes së emoji-ve, duke përfshirë kohën, vendin, gjuhën, gjininë, moshën, etj.
 • Shto emoji të njohura kërkimi në kohë reale dhe përmbajtje kryesore

2021.01

2020.12

2020.11

2020.10

2020.09

 • Përmirësoni përmbajtjet në shumë gjuhë si kinezisht, anglisht, japonisht, koreanisht, frëngjisht, gjermanisht, tajlandisht dhe spanjisht.
 • Ndrysho Emoji-t në një renditje standarde

2020.08

2020.07

 • Rishikoni faqen e internetit
 • Mbështetni modalitetin e errët dhe optimizoni përvojat e përdoruesit
 • Shto kombinim dhe meme
 • Shto konvertimin e Emoji
 • Shtoni kategori origjinale si Skin-Tone , Hair-Style dhe Gender
 • Shto tekst këshillë për shiritin e kërkimit
 • Optimizoni performancën e faqes në internet

2020.04

 • Përmirësoni shumë përmbajtjen e gjuhës kineze dhe angleze

2020.03

 • Përmirësoni shumë funksionin e kërkimit, tani mund të kërkoni fjalë, fjali, Emoji të shumta dhe kombinimin e Emoji-ve dhe fjalëve në faqen tonë të internetit.

2020.02

2020.01

 • Gjuhët mbështetëse rriten në 76 lloje

2019.12

 • Optimizo performancën e " copy.emojiall.com "
 • Shto funksionin e kopjimit të shumëfishtë

2019.11

 • Përmirëso dhe fontin e bollshëm të referencës së Emoji
 • Të aftë për të kërkuar Emoji të shumta

2019.09

2019.06

 • Krijoni llogarinë zyrtare të Wechat
 • Vendosni fontin me referencë të kryqëzuar Emoji

2019.06

 • Përdorni zyrtarisht emrin e domain "emojiall.com"
 • Merrni të drejtën e autorit të softuerit
 • Hapni faqen e uljes
 • Hapi nën-web " copy.emojiall.com "
 • Vendos faqen e internetit në regjistrim

2019.05

 • Shto funksionin e kopjimit me një klikim

2019.04

2019.03

 • Uebfaqja u hap
 • Përdorni domenin e përkohshëm
 • Mbështet 4 gjuhë