Језик: Top 5

Прошири: Детаљни подаци и дистрибуција
Језик # 1 # 2 # 3 # 4 # 5 # 1-100
0 Све 🙂‍↔️ 🙂‍↕ 🫠 🥹 🫡 ...
1 Кинески, поједностављени 🫔 📍 🫡 🔞 ...
2 турски 🪬 🫠 🎀 🫶 🥹 ...
3 Традиционални кинески 🙂‍↕️ 🫰 🫧 🙂‍↔️ 🤡 ...
4 персијски 🩶 🦋 🪽 🤌 ...
5 Вијетнамски 🙂‍↕ 🫂 🥹 🫠 🙂‍↔️ ...
6 Португалски, интернационални 🙂‍↔ 🙂‍↔️ 🙂‍↕ 🩵 😮‍💨 ...
7 руски 🙂‍↕ 🙂‍↔ 🥰 🫡 🎀 ...
8 пољски 🫶 🫠 🩷 🙃 🤞 ...
9 шпански 🙂‍↔️ 🙂‍↕ 🩷 🫂 😵‍💫 ...
10 корејски 🥹 🔥 💙 👍 ...
11 енглески 🙂‍↔️ 🙂‍↕ 😀 🫧 ...
12 арапски 🫂 🥺 🫰 🎀 🏳‍⚧ ...
13 Индонежански 🪫 🙂‍↔️ 🙂‍↕️ 🇵🇸 💍 ...
14 тајландски 🙂‍↕ 🫶🏻 🙂‍↔ 🫠 🙏 ...
15 јапански 🙂‍↕ 🥹 🤌 🥰 🙂‍↔ ...
16 италијански 🩷 🫠 🩶 💖 💘 ...
17 француски 🫠 🙂‍↕️ 🙂‍↔️ 😌 🫡 ...
18 хинду 🫰 🧿 🙃 😍 🙂 ...
19 чешки 🤍 🙏 🎀 🥹 🥰 ...
20 мађарски 🤍 🥰 💚 💜 🩷 ...
21 немачки 🏃‍♀️ ...
22 румунски 🤍 💙 🥰 🙃 🤗 ...
23 украјински 🤍 🙃 🙌 🎀 🥰 ...
24 српски 🥰 🙃 😍 😊 🫶🏻 ...
25 грчки 🤍 🙃 🥰 🩷 🧡 ...
26 словачки 🤍 🫶🏻 🥰 🙏 🩷 ...
27 хрватски 💙 💜 🫶 🙃 🥰 ...
28 Малајски 🗿 🥰 🙂‍↔️ 🙃 🕊 ...
29 хебрејски 🤍 💙 🙌 💜 🥰 ...
30 холандски 🫶 🫣 ❤️‍🩹 🥸 🤗 ...
31 бугарски 🤍 💙 🙃 😘 🫶 ...
32 фински 🫶 🤌 🔥 👍 💖 ...
33 словеначки 🥰 🤗 🛻 😉 😍 ...
34 Филипино 🤍 🖤 🫵 🥺 💚 ...
35 Казахстански 🤍 🖕🏼 🖕 🖤 💙 ...
36 литвански 🤍 🙃 💜 🖤 🙂 ...
37 Шведски 👍 🤩 🫣 🟨 🌸 ...
38 дански 🕷 🐝 💘 🌅 🥴 ...
39 летонски 🤗 🤍 🫠 🥰 ...